[Ossm-members] linux.net.mk TODO

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 10 14:37:32 UTC 2007


http://bugs.softver.org.mk/task/250

Ако сака некој да прави било што од овие работи може да ми испрати
порака за да добие пристап. 

Сите останати, слободно започнете или вклучете се во дискусијата за
предложените работи или предложете нешто што мислите дека би било
корисно и интересно.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list