[Ossm-members] Fwd: [yaxwe] Chaos Communication Congress - December 27th to 30th, 2007

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Oct 11 18:43:33 UTC 2007


On 10/11/07, Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk> wrote:
> Игор бил прилично сувопарен ...

http://wiki.lugola.net/CCC_07

Го додадов твојот вовед.

Па не се согласувам дека сум бил сувопарен, направив вики страница,
додадов основни информации, а бидејќи е вики очекувам и останатите до
придонесат со содржини и информации за патот и конференцијата :)

Јас додадов 2 варијанти за превоз.-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list