[Ossm-members] Идеи за СЗ 2.03

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Mon Oct 15 12:22:32 UTC 2007


>
> Не е лоша... јас мислам и посеризно да го разгледаме ubuntu-то.. на пр. да
> видиме како се прават custom ISO-а


Ова ни најмалку не е лоша идеа али идеата е малце предолга. Треба малце да
се конкретизира што-како со правење на custom ISO-а. Оти темата е мислам
доста долга.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071015/0846aa0b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list