[Ossm-members] Обид за хаклаб

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 17 10:38:02 UTC 2007


На сре, 2007-10-17 во 01:47 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> Стартував вики страница со цел да видиме колку е изводлива идејата да
> отвориме хаклаб во скопје со и од сопствени средства и донации.

Супер идеја. Јас ќе донирам нешто хардвер кога ќе се видиме.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list