[Ossm-members] Обид за хаклаб

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Oct 17 14:51:42 UTC 2007


> Значи податоци, информации, теми, локации, слики, донации, на хардвер,
> инвентар се добредојдени.


во влае има некое место што се вика „младински клуб“, но не знам повеќе детали 
за тоа освен дека е општинско тоа. доколку има и такви низ центар, можеби 
може да се прави заедница околу нив?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list