[Ossm-members] ден на идеи... 20.окт

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Fri Oct 19 11:34:27 UTC 2007


On 10/19/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
>
> Не гледам потреба посебно да се организираме. Сѐ што треба да се направи е
> да
> се појде на плоштад и да се остави ливче со „користете слободен софтвер во
> јавната администрација" во сандачињата. Ако некој сака може и подолг текст
> да
> напише и таков да остави. Ресусри за овие работи има на
> slobodensoftver.org.mk.Мислев  барем да договориме неколку теми. Иницијативата за Хаклаб може да се
спомне во овој контекст. Идејата е одлична. Одговараза денот на идеите. :)

-- 
Тони Костов
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071019/1edf0f98/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list