[Ossm-members] Најбоља серверска дистрибуција у свет

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Sat Oct 20 10:24:11 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:
> On Saturday 20 October 2007 11:06:05 Georgi Stanojevski wrote:
>> rc.modules-нешто се само различни модули за различни кернели, пак од
>> еден rc.modules се читаат при едно бутирање.
> 
> епа реков дека не сум сигурен дали се исти или не.
> без разлика, не ми се допадна слек :)
> 
> 

Па така кажи, сакам најбољи сервер што не е слек :)

Јас не сум задоволен од федора/centos, yum-от не секогаш помага.

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list