[Ossm-members] Отсега Moodle и на македонски!

"Дими Т." whats.new.with.ya at gmail.com
Mon Oct 22 14:11:46 UTC 2007


Здраво,

Отсега можете да го користите Moodle и на македонски јазик.

Преводот можете да го најдете овде: http://download.moodle.org/lang16/ 
Исто така го има и во секоја инсталација на Moodle каде што се наоѓаат
сите јазици за инсталација.

Форумот за дискусии, пријавување на грешки и сугестии за преводот:
http://moodle.org/course/view.php?id=1000 и/или на
http://bugs.softver.org.mk

Преведувачи: http://docs.moodle.org/en/Translation_credits#Macedonian

ДимиMore information about the Ossm-members mailing list