[Ossm-members] сподели кино започнува....

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Oct 25 21:26:20 UTC 2007


> Што се случува со СЗ? Како стои ситуацијата со амфитеатарот на ЕТФ?

Хм не се случува ништо со тоа (сѐ уште).

Нешто зборевме да го преместиме СЗ во Точка во сабота (секоја сабота), а 
киното да си оди секој вторник. Така ќе има повеќе настани и сѐ ќе биде на 
едно место.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list