[Ossm-members] сподели кино започнува....

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Oct 26 12:23:58 UTC 2007> логика, мислев дека и овој вторник има(ше) Сподели кино, 

nope празник

> ОК, просторијата за која зборував е вообичаено празна и мислам дека нема да

кај работиш ти всушност?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list