[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Sep 2 10:18:20 UTC 2007


молам, луѓето што се од скопје или што ќе бидат во скопје на 15 и што сакаат 
некако да помогнат да кренат 2 прста. тешко дека ќе можеме да испланираме 
детали за настанот ако не знаеме со колку луѓе сакаат да помогнат.

ако се пријавувате напишете колку време од денот сте спремни да поминете таму 
или што можете да правите. не кажувајте само „јас сум за“.

прес конференција за сфд ќе правиме на 14. ако нешто треба да се кажува 
посебно за другите градови допишете на вики. сега за сега се битола и прилеп. 
ќе има ли нешто на други локации?
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list