[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 5 16:58:29 UTC 2007


> Инаку, и јас се согласувам со Глиша дека можеби е подобро на отворено.
> Некое шаторче на плоштад, неколку маси со компјутери... Ќе донира некој
> интернет? Ако не, едно време кај фуфо се фаќаше wifi. :))))

Луѓе пропуштате важен факт. Шаторче на плоштад, маси а-у, девојки на ролерки 
сите идеи на светот, некој треба да ги преточи во дело. Тој некој е некој од 
нас. Не е некоја невидлива рака. 

Предлогот што го давам јас е таков каков што е, бидејќи можам да се договорам 
со местата таму нешто да се случува и спремен сум тоа да го направам. Шатор 
не сум спремен да местам на плоштад.

Така што не се заебавајте. Агендата до сега е:

11 - 19 часот точка и магор делење дискови и по можност ако некој од другите 
присутни донесе компјутер за да има презентации. јас немам комјутер за 
носење.

20-20и30 часот проекција на филм во мала станица - нешто што се уште треба да 
се потврди.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list