[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Sep 7 15:02:56 UTC 2007


On 9/7/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> > Мислам дека би било добро да се направи и некое
> > црно-бело постерче на А2 или А3 и да се исполепи
> > низ градов, следната недела четврок и петок
>
> Ај ќе му кажам на постерчето да се направи и да се исполепи низ градов.

LOL!!!
Mислев да спомнам  и да ги направам ;)

> Флаерите треба да бидат на а6 за да можеме да ги копираме по 4 на една
> страница. Да бидат читливи во црно бело. Да имаат информации за настаните што
> се одржуваат во скопје. Да бидат svg.

OК, значи не треба да има некој специјален текст за SFD, слободен
софтвер или сл.
туку само програма и евентуално 2-3 реченици за SFD.
Ќе направам нешто универзално па нека си го земат и друграчињата од
Битола и Прилеп.
На http://wiki.lugola.net/SFD2007 гледам дека нема сатница за
настаните. Ќе  ставаме или така ќе остане?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list