[Ossm-members] Тестирање превод за Sunbird 0.7

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Sep 11 10:47:20 UTC 2007


> Македонскиот превод за Sunbird 0.7rc1 (излегува на 17ти Септември) е
> готов, па сакав да замолам ако некој може да го тестира/провери за
> грешки. Инструкции:

Ај да ми пратиш darcs patch 

упатството како се користи го пишав овде 
http://hedona.on.net.mk/pipermail/ossm-members/2007-July/007673.html
ако нешто не е јасно прашај..

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list