[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Sep 12 12:33:05 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> За Скопје:
>
> Утре во 20 часот се собираме во мала станица (медиум) да се договориме што 
> како. Скопјани и други што ќе помагате бидете таму. 
>
> Ако добро пребројав: глиша, зоки, чомбе? Друг?
>
>
>
>   
Ќе дојдам и ја, ако најдам кај е :-)More information about the Ossm-members mailing list