[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 12 12:45:42 UTC 2007


> Ќе дојдам и ја, ако најдам кај е :-)

Владо ти во Ск. си? Мала станица е по ул. „Железничка“. Нагоре кон водно, 
првите семафори лево. Паралено со М.Х.Јасмин. По улицата зградата е од десна 
страна веднаш после турската банка.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list