[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Sep 12 13:04:55 UTC 2007


Новица Наков напиша:
>> Ќе дојдам и ја, ако најдам кај е :-)
>>     
>
> Владо ти во Ск. си? Мала станица е по ул. „Железничка“. Нагоре кон водно, 
> првите семафори лево. Паралено со М.Х.Јасмин. По улицата зградата е од десна 
> страна веднаш после турската банка.
>
>
>   
Да бе тука сум од 1-ви. Ќе дојдам со такси ваљда, ќе се снајдам.More information about the Ossm-members mailing list