[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Sep 12 13:09:48 UTC 2007


На сре, 2007-09-12 во 15:04 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
> > Владо ти во Ск. си? Мала станица е по ул. „Железничка“. Нагоре кон водно, 
> > првите семафори лево. Паралено со М.Х.Јасмин. По улицата зградата е од десна 
> > страна веднаш после турската банка.
>   
> Да бе тука сум од 1-ви. Ќе дојдам со такси ваљда, ќе се снајдам.

Остај го овој Новица не знаеше да ти објасни. :)

Мала станица ти е на 100-200 метри подоле од кафаната Љуц, на истата
улица.

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list