[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Sep 12 13:14:35 UTC 2007


Arangel Angov напиша:
> На сре, 2007-09-12 во 15:04 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
>   
>>> Владо ти во Ск. си? Мала станица е по ул. „Железничка“. Нагоре кон водно, 
>>> првите семафори лево. Паралено со М.Х.Јасмин. По улицата зградата е од десна 
>>> страна веднаш после турската банка.
>>>       
>>   
>> Да бе тука сум од 1-ви. Ќе дојдам со такси ваљда, ќе се снајдам.
>>     
>
> Остај го овој Новица не знаеше да ти објасни. :)
>
> Мала станица ти е на 100-200 метри подоле од кафаната Љуц, на истата
> улица.
>   
Аааа, па така кажи :-)More information about the Ossm-members mailing list