[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Sep 12 13:29:54 UTC 2007


> Мала станица ти е на 100-200 метри подоле од кафаната Љуц, на истата
> улица.

Ја би рекол погоре, али изгледа тоа е дел од она перспектива, перцепција, 
пристап, а?

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list