[Ossm-members] sfd сценарио скопје и прес конференција

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 12 13:32:59 UTC 2007


> Ја би рекол погоре, али изгледа тоа е дел од она перспектива, перцепција,
> пристап, а?

:-)

источно.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list