[Ossm-members] одговорно лице за сподели знаење на феит

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Sep 21 15:05:36 UTC 2007


> направив bug за ова. ќе му го доделиме на тој што ќе се пријави.
> http://bugs.softver.org.mk/task/248

времето изминува ...


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list