[Ossm-members] Firefox 2.0.0.7

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Sep 17 17:34:21 UTC 2007


Сите се сеќавате дека пред некое време имаше голема акција за наоѓање и 
решавање bug-ови во Firefox и Thunderbird. Па, конечно може да се симнат тест 
верзии од следната под-верзија 2.0.0.7

тука: 
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8-l10n/

барајте mk


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list