[Ossm-members] Прирачникот

Nikola Cejovic nikolacejovic at gmail.com
Sat Sep 22 09:46:31 UTC 2007


Ништо не се чита кај мене. Само сликите и работите кои се на латиница ги
појавува. Друго ништо.

On 9/22/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
>
> По повод Денот на слободен софтвер во Битола, Лугола ви го нуди
> прирачникот за
> миграција - „Вистинскиот потег - или како да одгледувате пингвини на
> Вашиот
> компјутер".
>
> 3MB (тоа што го печатиме е 120мб) PDF - барајте грешки и сугестии и
> пријавувајте. Неконструктивна критика не е зема во предвид. Изворните
> ресурси
> ќе бидат објавени за скоро.
>
> http://www.lugola.net/files/priracnik_lugola.pdf
>
> Благодарам
>
> --
> Aleksandar Balalovski (keyID: FD341782)
> http://blog.gemidjy.info
> http://wiki.lugola.net - your future!
> gemidjy at lugola.net
> Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070922/6573e46a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list