[Ossm-members] Прирачникот

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Sep 24 07:39:44 UTC 2007


На пон, 2007-09-24 во 02:01 +0200, Игор Поповски напиша:
> Нема да навлегувам во одредени преводи за кои лично сметам дека не се
> литературно македонски (и според тоа несоодветни) за да не бидам обвинет
> за неконструктивна критика. 

Поконструктивна од ова немаше. :) 

Ако имаш време, пиши ги работите кои што мислиш дека се неправилно
преведени за да се поправат.

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list