[Ossm-members] Прирачникот

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Sep 24 09:50:36 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:
> Твојот преглед/рецензија е супер, иако повеќе се однесува на текстот од 
> www.makethemove.net (за кој можеше да се реагира уште кога го преведов 
> пролетта) :) сите грешки ќе бидат поправени како што ти наведе затоа што ти 
> досега даде најдобар увид на грешки и мислење за изгледот на документот.
>
> Благодарам!
>   
Најдобро решение ти е да го погледне текстот некој лектор (било кој што 
завршил факултет Македонски јазик и литература).More information about the Ossm-members mailing list