[Ossm-members] сподели кино започнува....

Marko mark0d0da at gmail.com
Thu Sep 27 03:48:42 UTC 2007


On Wednesday 26 September 2007 11:17:27 Igor Stamatovski wrote:
> On 9/26/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> > инфо за тие што не беа -точка беше исполнета со публика :)
> >
> > да правиме секоја недела кино кога веќе знаење ќе доцни?
>
> Зашто да доцни?
>
> Со сподели знаење почнуваме на 2 октомври, колку што гледам на
> календар тоа е следниот вторник?
>
> Освен ако не сакате за да нема забуна, да го оставиме сподели кино
> секоја недела во вторник да биде, а од етф да добиеме друг термин??
>
> Што викате за оваа идеја?

Супер идеа, само малце тешко ќе биде да се оствари, ама ако се сака за се ќе 
се најде време ;) , јас сум за.


More information about the Ossm-members mailing list