[Ossm-members] сподели кино започнува....

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Sep 27 13:51:22 UTC 2007


Ај вака да го поставиме прашањето.

Колку студенти има на листава што моментално студираат или ќе
студираат на ФЕИТ од 1 октомври 2007?

Имено Новица ме извести дека ако не се пријави некој студент да биде
задложен за проекторот неможеме да почнеме со сподели знаење од 2
октомври?

До недела 30 октомври има рок некој студент на ФЕИТ да се пријави за
оваа благородна и лесна задача да го зема и враќа проекторот од ФЕИТ?

Someone? Anyone?

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list