[Ossm-members] сподели кино започнува....

Ajet Ibraimoski aibraimoski at gmail.com
Sat Sep 29 23:57:06 UTC 2007


Јас сум на феит, само не сум од ск, и не знам дали секој вторник ќе бидам
скопје. Инаку без проблем би го правел тоа.
За пријавувањето... ск. доаќам на 2-ри во вторник, планирам да дојдам на
сподели знаење вечерта ако има.

On 9/27/07, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
>
> Ај вака да го поставиме прашањето.
>
> Колку студенти има на листава што моментално студираат или ќе
> студираат на ФЕИТ од 1 октомври 2007?
>
> Имено Новица ме извести дека ако не се пријави некој студент да биде
> задложен за проекторот неможеме да почнеме со сподели знаење од 2
> октомври?
>
> До недела 30 октомври има рок некој студент на ФЕИТ да се пријави за
> оваа благородна и лесна задача да го зема и враќа проекторот од ФЕИТ?
>
> Someone? Anyone?
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Not every shadow is dark!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070930/df485836/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list