[Ossm-members] Firefox3 .. мк.wikipedia или en.wikipedia

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sun Apr 6 17:18:16 UTC 2008


Прашањето е, 
дали во Firefox3, по default, wikipedia search-от во searchbar-от да биде од 
македонската википедија или англиската?

македонската има многу помалку соджина, но добро би и дошло повеќе популарност
англиската има повеќе соджина

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list