[Ossm-members] phbb3 превод?

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sun Apr 20 17:35:39 UTC 2008


> Без разлика, глупо е што три други различни луѓе го преведувале фром
> скреч. Имаш блог можеш да блогираш во иднина за вакви работи за да
> знаеме сите, нема смисла да се дуплира работата, ќе си го трошиме
> времето на други работи наместо дупло и тродупло да преведуваме.

Без разлика, глупо е што X други различни луѓе го инсталирале фром
скреч. Имаш блог можеш да блогираш во иднина за вакви работи за да
знаеме сите, *нема смисла да се дуплира работата*, ќе си го трошиме
времето на други работи наместо дупло и тродупло да инсталираме ФОРУМ.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list