[Ossm-members] phbb3 превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 7 14:43:25 UTC 2008


На пон, 2008-04-07 во 17:38 +0300, QBox напиша:
> А ќе може ли да ми го пратиш преводот што си го нашол на google да го
> разгледам што е како е? или па ако си го средил прати ми го и тој. 

Да го потсредам уште малце и ќе ти го пратам за ден два, нема проблем.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list