[Ossm-members] Филтрирање на содржините од Македонската ГНУ/Линукс планета

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Thu Apr 10 22:50:04 UTC 2008


Последно време многу се иритирам кога ќе ја отворам планетата и на неа 
сретнувам содржини кои воопшто не ме интересираат  и не се поврзани со 
ГНУ/Линукс и слободен софтвер. Ова е до мене или има и некој друг на кој 
што му смета оваа несакана појава?More information about the Ossm-members mailing list