[Ossm-members] Филтрирање на содржините од Македонската ГНУ/Линукс планета

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Apr 10 22:55:24 UTC 2008


> Последно време многу се иритирам кога ќе ја отворам планетата и на неа
> сретнувам содржини кои воопшто не ме интересираат  и не се поврзани со
> ГНУ/Линукс и слободен софтвер. Ова е до мене или има и некој друг на кој
> што му смета оваа несакана појава?

можеби има. што предлагаш?


ps. 
премногу е лесно да си направиш сопствена селекција и да ја ставиш на некој од 
миљонте сервиси (google reader) или пак ако имаш можност можеш и да 
инсталираш planet.py.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list