[Ossm-members] Филтрирање на содржините од Македонската ГНУ/Линукс планета

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Apr 10 22:55:29 UTC 2008


На пет, 2008-04-11 во 00:50 +0200, Viktor Stojanovski напиша:
> Последно време многу се иритирам кога ќе ја отворам планетата и на неа 
> сретнувам содржини кои воопшто не ме интересираат  и не се поврзани со 
> ГНУ/Линукс и слободен софтвер. Ова е до мене или има и некој друг на кој 
> што му смета оваа несакана појава?

И ти не си ги приметил минусите од страна изгледа. :)

http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ueb/?s=30042007001
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list