[Ossm-members] Филтрирање на содржините од Македонската ГНУ/Линукс планета

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Thu Apr 10 23:01:44 UTC 2008


Arangel Angov wrote:
> На пет, 2008-04-11 во 00:50 +0200, Viktor Stojanovski напиша:
>   
>> Последно време многу се иритирам кога ќе ја отворам планетата и на неа 
>> сретнувам содржини кои воопшто не ме интересираат  и не се поврзани со 
>> ГНУ/Линукс и слободен софтвер. Ова е до мене или има и некој друг на кој 
>> што му смета оваа несакана појава?
>>     
>
> И ти не си ги приметил минусите од страна изгледа. :)
>
> http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ueb/?s=30042007001
>   
Не сум ги видел, сега си ја средив планетата по мој вкус ;) фала.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080411/a4be9a23/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list