[Ossm-members] ќе има СЗ во сабота?

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Apr 11 13:56:02 UTC 2008


> и да нема план, пишете нешто на блог. да си има континуитет.

+ маки нели требаше нешто за KDE4 да прави

а за следното сподели знаење, стојанче ќе каже збор два за Vala.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list