[Ossm-members] ќе има СЗ во сабота?

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Apr 11 15:50:47 UTC 2008


> > Па некој нешто спомна хакирање на кајмакот. Глиша?
> >
> >  Јас мислам дека е тоа добра идеја, посебно ако се збори споро за да
> >  можам да разберам :-)
>
> Па може локално mercurial репозитори да местиме да чепкаме што како.

Нели mercurial по дефиниција е локално :)

BTW многу добар текст за проблем кој стално го имам
http://tomayko.com/writings/the-thing-about-git


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list