[Ossm-members] phbb3 превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Apr 11 14:07:02 UTC 2008


На пон, 2008-04-07 во 18:52 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> release early, release often ... не џабе е мотото на Linus.

Или don't release at all.

Криј си го дома на компјутер и за тебе користи си го само. :)

Буљашки скроз.

Ќе ги контактирам фациве од phpbb да видам дали уопште некој преведува
на македонски официјално и да се понудам јас да го преведам ако не.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list