[Ossm-members] phbb3 превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 14 14:09:56 UTC 2008


На пет, 2008-04-11 во 16:07 +0200, Arangel Angov напиша:
> Ќе ги контактирам фациве од phpbb да видам дали уопште некој преведува
> на македонски официјално и да се понудам јас да го преведам ако не.

Ме пратија кај Бидиков. И сега Бидиков, ќе го дадеш преводот ќе
соработуваме на ова или како?

-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list