[Ossm-members] phbb3 превод?

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Apr 14 18:37:47 UTC 2008


> > Ќе ги контактирам фациве од phpbb да видам дали уопште некој преведува
> > на македонски официјално и да се понудам јас да го преведам ако не.
>
> Ме пратија кај Бидиков. И сега Бидиков, ќе го дадеш преводот ќе
> соработуваме на ова или како?

ја коа ти вика да земеш unclassified - ем бољи - ем не е пун со багови - ем 
боље комјунити - плус германски софтвер бе.

http://newsboard.unclassified.de/


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list