[Ossm-members] phbb3 превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 15 14:08:08 UTC 2008


На пон, 2008-04-14 во 16:10 +0200, Arangel Angov напиша:
> На пет, 2008-04-11 во 16:07 +0200, Arangel Angov напиша:
> > Ќе ги контактирам фациве од phpbb да видам дали уопште некој преведува
> > на македонски официјално и да се понудам јас да го преведам ако не.
> 
> Ме пратија кај Бидиков. И сега Бидиков, ќе го дадеш преводот ќе
> соработуваме на ова или како?

Може ли јавно на листава да се произнесеш зашто не го даваш преводот на
никој и зашто не сакаш да соработуваш со никој друг? Еве досега двајца
луѓе го побараа преводот и не добивме никаков одговор.

Фала.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list