[Ossm-members] Treneri

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 14 21:16:29 UTC 2008


На пон, 2008-04-14 во 22:34 +0300, QBox напиша:
> Патем поим немам како да пишувам со име и презиме......

Смени си ги на gmail (QBox во Име Презиме) или пак во клиентот за пошта
исто така се менува.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list