[Ossm-members] Treneri

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Mon Apr 14 21:39:44 UTC 2008


Новица Наков wrote:
>> Во секој случај, стоиме на располагање.
>>     
>
> мислам дека ова е супер. башка што сте успеале да го сработите филмот на ЕУ - 
> регионална соработка.
>
> јас не знам јава (и воопшто не знам да програмирам нешто посебно), но можам да 
> предложам во рамките на курсот да има некое предавање за слободен софтвер, 
> особено од аспект на пазарна конкуренција. темата некако може да се вклопи во 
> делот за менаџмент доколку сметате дека би било добро и корисно.
>
>
>   

Да, затоа и јас инсистирам на Јава и предавачите да се од ОССМ.
Инаку, за слободен софтвер имам предвидено неколку предавања,
менаџмент истотака, проекти, умл, алгоритми и тн. но, за тоа потоа.

Инаку, ако сакаш пари од ЕУ, само регионална соработка. Друго, ништо.

Поздрав

Ѕвонко Николов
Training Manager
Institute of Applied TechnologyMore information about the Ossm-members mailing list