[Ossm-members] дискусија за јазикот на филолошки

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Apr 18 17:27:33 UTC 2008> подолу е записникот од споменатата дискусија. од мене побараа дополнувања и
> идеи доколку има. јас барам од овде доколку некој од видните локализатори
> има што да каже.

инаку записникот е пратен до мене а составен е од Мила Шопова како посредувач 
на дебатата.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list