[Ossm-members] дискусија за јазикот на филолошки

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Apr 18 22:36:29 UTC 2008


On Friday 18 April 2008 21:50:11 Дамјан Георгиевски wrote:
> ps.
> Новица очигледно нема да може да ти ги одговори прашањата,

Прашањата беа општо поставени, не само кон Новица.

> единствено 
> останува да направиме концепт што ние сакаме и што ни треба.

Состанок за ова?


Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list