[Ossm-members] дискусија за јазикот на филолошки

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Apr 19 08:14:40 UTC 2008


>  > единствено
>  > останува да направиме концепт што ние сакаме и што ни треба.
>
>  Состанок за ова?

Па ваљда „СподелиЗнаење за викифарма, 19.04.2008 г. 12-17 ч. [Точка]". :)

http://spodeliznaenje.blogspot.com/2008/04/19042008-12-17.html

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list