[Ossm-members] дискусија за јазикот на филолошки

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Apr 19 19:09:01 UTC 2008


> единствено останува
> да направиме концепт што ние сакаме и што ни треба.

јас планирам да одговорам нешто најдоцна до недела попладне.

за сега мислам да пишам за преведените апликации и што тоа значи. за 
недостаток на спелчек и сл. за можностите за соработка - слично како во 
хрватска - со семинарски за студенти... и нешто друго што ќе ми текне.

сите други идеи тука нека стигнат со време.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list