[Ossm-members] FYI: http://mojatakirilica.com.mk/

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Apr 23 00:59:28 UTC 2008


> - Pango во 1.17.0 го има имплементирано ова
> - Gnome од 2.20 го подржува
> - Тестирав со Gimp, ја прави точната работа

Inkscape ја прави точната работа.
Scribus не... но како разбрав тоа е work-in-progress


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list