[Ossm-members] FYI: http://mojatakirilica.com.mk/

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 23 12:57:49 UTC 2008


На сре, 2008-04-23 во 14:55 +0200, Новица Наков напиша:
> јас би да организираме прес конференција на оваа тема додека е во јавноста 
> присутно ова за кирилицата. ќе ги контактираме нво инфоинфо центар да 
> закажеме нешто за после велигден 29-30... 
> 
> само добро би било до тогаш да откриеме што е со ООо и firefox и сл.

Супер идеја.

+1
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list